Pagina's

vrijdag 15 augustus 2014

{SPECIALE AANKONDIGING} Nieuwe Naam... Dezelfde Bediening!

O, lieve vrienden,

We hadden er allemaal geen idee van wat God ging doen door middel van deze geweldige online Bijbelstudie bediening toen het begon ruim vier jaar geleden. We hebben God zien werken op krachtige en opwindende manieren in ons eigen leven en in de levens van onze vrienden - werkelijk boven en buiten onze stoutste dromen - terwijl we samen Gods Woord hebben gelezen. Schriftwoord is tot leven gekomen voor onze ogen, terwijl we verzen hebben besproken in onze kleine groepen; of we nu online bijeen kwamen of bij koffie en thee in ons huis... Zijn Woord heeft gesproken tot ons hart en bewoog ons op manieren zoals alleen Hij dat kan.

Ik ben echt verootmoedigd door hoe God heeft gekozen te werken onder ons en Zijn Woord te verspreiden tot de einden der aarde. Ik sta versteld over hoe Hij deuren van gelegenheid blijft openen om onze studies in de handen van vrouwen over de hele wereld te krijgen. Ik ben verootmoedigd, maar niet verbaasd... we dienen een ontzagwekkende, Heilige God, wie een deel van Zijn beste werk doet in het onverwachte en gewone leven van vrouwen!

Ik ben meer dan verheugd om vandaag met jullie te delen dat terwijl we groeien en Gods leiding volgen, we hebben besloten dat het tijd is om onze naam te veranderen om een beetje meer het hart van deze geweldige bediening, waar we allemaal van zijn gaan houden, te weerspiegelen.

Vanaf vandaag zal Good Morning Girls voortaan Love God Greatly genoemd worden.

We hebben het gevoel dat deze naamsverandering ons hartstochtelijke, onmiskenbaar, besmettelijk verlangen als gemeenschap van vrouwen weerspiegelt om God groots lief te hebben met de geweldige levens die Hij ons zo genadig gegeven heeft. Zonder terug te houden. God alles geven wat we hebben, in volledige overgave aan Hem, zodat deze wereld meer van Hem kan zien, en minder van ons.

We verzekeren jullie ervan dat de bediening en de vrouwen achter de bediening nog steeds hetzelfde zijn. Onze Bijbelstudies zullen op dezelfde manier gestructureerd zijn, onze {GRATIS} kwalitatieve hulpmiddelen zullen hetzelfde zijn en onze toegewijde schrijvers zullen allemaal hetzelfde zijn. Jen, Whitney en ik kijken reikhalzend uit om ons hart met jullie te delen op de blog op maandag, woensdag en vrijdag in onze komende acht weken durende studies. De enige verandering is onze naam en ons webadres. Nieuwe naam, dezelfde bediening.

Om onze studies te blijven volgen, vragen wij jullie vriendelijk om jullie bladwijzers te updaten naar www.LoveGodGreatly.com en nodigen wij jullie uit om met ons mee te vieren en het nieuws te verspreiden door jullie vrienden en leden van de groep van deze verandering op de hoogte te brengen. 

Het hart van onze bediening is geweest - en zal blijven - een diepe liefde voor God, voor jullie, en een blijvend verlangen om te inspireren, bemoedigen en uit te rusten om God groots lief te hebben met je leven!

-------------------------------------------------------

En NU kijken we vol verwachting vooruit... We zouden GRAAG willen dat jij met ons meedoet met onze komende Esther studie op: www.LoveGodGreatly.com!!!

Individuele en groepsinschrijving begint DEZE maandag 18 augustus op www.LoveGodGreatly.com en onze acht weken durende studie begint op 1 september!

We werken er hard aan {en bidden zelfs nog harder!} en wandelen in GELOOF, God vragende om te bewegen op prachtige, uitdagende en levensveranderende manieren als we ernaar streven om ons samen toe te wijden aan Zijn wegen.

Er is iets zo, zo lieflijks met Gods Woord in combinatie met GEMEENSCHAP. Ik ben dankbaar vandaag dat je met ons op deze reis bent, en ontzettend verheugd om onze herfstdagen met JOU door te brengen!


Zou je je niet voornemen om met ons mee te doen?! Pssst... je wilt deze niet missen!

"Niet dat ik het al verkregen heb of al volmaakt ben, maar ik jaag ernaar om het ook te grijpen. Daartoe ben ik ook door Christus Jezus gegrepen. Broeders, ikzelf denk niet dat ik het gegrepen heb, maar één ding doe ik: vergetend wat achter is, mij uitstrekkend naar wat voor is, jaag ik naar het doel: de prijs van de roeping van God, die van boven is, in Christus Jezus." ~ Filippenzen 3:12-14

We geven God alle lof voor wat Hij heeft gedaan, en voor wat Hij nog gaat doen...

Heb God groots lief!

- Angela en LGG Schrijvers Team

Geen opmerkingen:

Een reactie posten