Vlees, courgette en aubergine in dobbelsteentjes Ui snipperen, knoflook pellen
Vlees onderin de slowcooker daarop de gesneden groente en olijven. Tomaten even in een pan met heel klein scheutje water koken zodat ze lekker zacht worden. Ik heb daar de kruiden ook bijgedaan en daarna ook bovenop in de slowcooker..
8 uur op slow
Je kan er rijst bij serveren, maar wij eten het "puur"
Een heerlijk slowcooker recept en supermakkelijk!
BeantwoordenVerwijderenSnijden in de slowcooker en 8 uur laten staan op slow.
En als resultaat.... Heerlijke maaltijd!
Voor 4 personen
600 gr runderriblappen, 2 courgettes, 1 aubergine, 1 ui 1 teentje knoflook 1 potje zwarte olijven, 6 tomaten (ipv tomatenblokjes uit pak)
Kruiden:gedroogde basilicum, tijm, organo, 1 kruidnagel, 2 laurierblaadjes peper en zout.
Vlees, courgette en aubergine in dobbelsteentjes
Ui snipperen, knoflook pellen
Vlees onderin de slowcooker daarop de gesneden groente en olijven.
Tomaten even in een pan met heel klein scheutje water koken zodat ze lekker zacht worden. Ik heb daar de kruiden ook bijgedaan en daarna ook bovenop in de slowcooker..
8 uur op slow
Je kan er rijst bij serveren, maar wij eten het "puur"
Eet smakelijk!
Groetjes
Angela