Pagina's

zaterdag 22 februari 2014

Social Saturday

1 opmerking:

  1. Een heerlijk slowcooker recept en supermakkelijk!
    Snijden in de slowcooker en 8 uur laten staan op slow.
    En als resultaat.... Heerlijke maaltijd!

    Voor 4 personen
    600 gr runderriblappen, 2 courgettes, 1 aubergine, 1 ui 1 teentje knoflook 1 potje zwarte olijven, 6 tomaten (ipv tomatenblokjes uit pak)

    Kruiden:gedroogde basilicum, tijm, organo, 1 kruidnagel, 2 laurierblaadjes peper en zout.

    Vlees, courgette en aubergine in dobbelsteentjes
    Ui snipperen, knoflook pellen

    Vlees onderin de slowcooker daarop de gesneden groente en olijven.
    Tomaten even in een pan met heel klein scheutje water koken zodat ze lekker zacht worden. Ik heb daar de kruiden ook bijgedaan en daarna ook bovenop in de slowcooker..

    8 uur op slow

    Je kan er rijst bij serveren, maar wij eten het "puur"

    Eet smakelijk!

    Groetjes
    Angela

    BeantwoordenVerwijderen